Prijs

Winkelmandje

Uw winkelmandje is leeg.

Winkelinformatie

Mattheus
Mechelen (AN)
België

7 jaar actief
1.675 bezoekers
Neem contact op
Feedback (0)
     
Geef feedback
Happysecondstreet

In deze snelle en hectische tijden wandel ik graag op rommelmarkten of spring ik even een brocantehandel of tweedehandswinkel binnen om te snuisteren en te snuffelen op zoek naar spullen van weleer. Wanneer ik een bord, een tas, een servies, een vaas, een boek, een gezelschapsspel, ... vind, al die spullen en artikelen die ik in mijn kindertijd nog gelezen, gezien of gebruikt heb, dan komen er herinneringen boven en – ik moet het toegeven – voel ik een vleugje nostalgie. Mijn huis voelt niet "thuis" wanneer er geen mix is van oud en nieuw, van vroeger en nu, van voorwerpen met een verhaal. Misschien is dit voor jou ook zo en kunnen die mooie voorwerpen weer een verdiend plekje krijgen in je interieur?